Leírás
GAL Marhakollagén peptidek Argentin 300 g
A kollagén egy óriásfehérje, ami nagy mennyiségben található meg bőrünkben, csontunkban
és porcainkban. Az állati bőr, csont és porc elfogyasztásával (pl csontleves, kocsonya, stb)
hozzá is juthatunk sok kollagénhez, azonban ez nagyon nehezen emészthető. A kollagén az
emésztés során kisebb alkotóira, peptidekre, majd egy része utána aminosavakra bomlik,
így jut a véráramba, hogy aztán a bőrben és ízületekben kifejthesse hatását.
Termékünkben a kollagén már eleve peptidek formájában van jelen, azaz elő van emésztve,
hidrolizálva van. Így a felszívódása már jó és az emésztésünket sem terheli. Ez az
emésztést már alig igénylő kollagén peptid (hidrolizált marhakollagén) segíti a bőr fiatalos
rugalmasságának megőrzését és az ízületek megfelelő működésétét, hajlékonyságát.
A bőrre és ízületekre kifejtett hatás csak kollagén peptidek fogyasztásával kapcsolatosan
igazolt, nem előemésztett (táplálkozásból fogyasztott) kollagén esetében nem. (Fontos
megjegyezni azonban a gyomor- és bélnyálkahártyára a táplálékból származó, nem
előemésztett kollagén a jó hatású egyes szakemberek szerint).
E kollagénünk jótékony hatásai, fogyasztásának élettani előnyei nem különböznek a
sertéskollagénünkéitől. Fontos azonban kiemelnünk, hogy marhakollagén-alapanyagunk
kizárólag legelőn tartott, füvet legelő szarvasmarháktól, kíméletes állattartásból származik.
Adagolás: Napi 10g (1 púpozott evőkanál) fogyasztása javasolt napi 1 vagy 2 alkalommal.
Íze nincsen, de enyhe szaga miatt érdemes narancslébe, kakaóba vagy pl. tejszínes-vaníliás
italba keveri, melyek remekül elfedik azt.
Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a
kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva
tárolandó.
Kiszerelés: 300 gramm
